Få bedre resultater med din træning med BCAA

Hvis du går op i træning og gerne vil se gode og effektive resultater med dine muskler, så læs med her. Der er mange myter omkring, hvordan man gror de største muskler og får bedste fitness resultater. Det vigtigste er dog, at passe godt på sin krop, og sørger for musklerne får de nødvendige aminosyrer, som de behøver for at vokse. Dette kan heldigvis hjælpes godt på vej med kosttilskud som BCAA.

Hvad er BCAA?

BCAA er en forgrening af aminosyre, som er ekstremt vigtige at indtage, hvis man for eksempel styrketræner. De essentielle aminosyre findes også i en sund og varieret kost, men hvis man træner ofte og hårdt, så er det vigtig at tilføre kroppen ekstra aminosyre, som man kan få gennem BCAA.

De aminosyre, som findes i BCAA er essentielle i forhold til opbygning af muskelprotein. Aminosyrerne går ind og tænder for muskelprotein dannelsen, så dine muskler bliver parate til at action. Når du for eksempel løfter vægte og udfører hård træning, så har dine muskler brug for disse aminosyrer, ikke kun til at vokse, men også til at restituere efter træningen.

Det nødvendige kosttilskud til din træning

Kosttilskud kan blive nødvendige, hvis du udøver hård træning. Hvis du for eksempel vægttræner eller dyrker crossfit flere gange om ugen, kan proteinpulver eller kreatin være et godt supplement til træningen. På samme måde kan du benytte BCAA som kosttilskud før eller efter din træning. Du indtager BCAA lige som du ville gøre med proteinpulver enten blandet med vand, mælk eller som en smoothie. Mange fitness entusiaster vælger at kombinere proteinpulveret med BCAA, da begge kosttilskud er gode for at bygge muskler på en naturlig og sund måde.

Proteinpulver og BCAA er ikke det samme, da de indeholder forskellige aminosyrer. Ens for begge er, at de fungerer optimalt til muskelvækst. Derfor er det en god ide, at benytte begge dele, for at opnå de bedste resultater med ens træning.

Der findes mange former for BCAA på markedet i forskellige smagsvarianter til varierende priser. Du kan tjekke sammenligning af BCAA på markedet, og læse eksperters holdninger om de forskellige varianter. Du finder også de bedste testvindende BCAA-varianter, som benyttes af de professionelle sportsudøvere.

Lad din krop restituere

Rigtig mange får meget travlt med, at bygge store flotte muskler, når de går i fitness. Men at opbygge store muskler og få en sund krop er en livslang proces, som kræver tålmodighed og dedikation. Træning kan være rigtig hårdt for kroppen, derfor er det også vigtig, at man giver musklerne plads til at hvile. En krop der er overtrænet af flere timers hård vægttræning, hver eneste dag, kommer ikke til at give dig hurtigere resultater.

Når du indtager kosttilskud som BCAA handler det også om, at passe godt på din krop og lade den restituere. Aminosyrerne i BCAA hjælper ikke kun til opbygning af musklerne, men også til hurtigere og effektiv restitution. BCAA hjælper for eksempel på muskelømhed efter en hård omgang træning, da den hurtigere restituere de ødelagte muskelfibre.