Gode råd til at vælge din næste lommelygte

Lommelygter til alle formål

Hos https://lommelygteshop.dk/ finder du et stort udvalg af både praktiske og kraftige lommelygter. Dette er uanset om det er til outdoor, fritid eller leg. På internettet kan man finde et hav af forskellige lommelygter i mange forskellige kvaliteter og prisklasser, og netop derfor har LommelygteShop.dk gjort det nemmere for dig, ved at have et sortiment som er udvalgt efter specifikke krav om robusthed, enkel og nem betjening, kraftige lysstyrker og gode priser.

Fælles for alle lommelygter du finder via deres webshop er, at de som minimum er vandafvisende, har justerbare lysstyrker og er baseret på LED teknologi.

Når du går på jagt efter den helt rigtige lommelygte, er der nogle ting man skal være opmærksom på. Og for at gøre det hele så nemt for dig som overhovedet muligt, har vi her samlet nogle gode råd til hvordan du skal give dig i kast med dit næste lommelygtekøb.

Gode råd

Udvalget kan ved første øjekast virker ganske overvældende, og derfor er der som sagt nogle ting, som du helt fra starten af kan overveje, når du går på jagt efter en ny lommelygte.

 1. Først og fremmest er det altid en god idé at have i tankerne hvilket primære formål lygten skal have, også selvom man naturligvis kommer til at bruge den til andet. Et par eksempler på dette kunne være; skal du bruge lygten til at gå tur med hunden? Er du vagt, og har brug for en taktisk lygte? Eller skal du blot have en lygte til at tage med på aftenture?
  Hvis lygten bare skal bruges som en god allround lygte uden et specifikt behov, så kan man sagtens vælge end lygte uden så mange lumen.
  Men hvis du derimod skal bruge den til arbejde som eksempelvis vagttjeneste, så er det vigtigere at gå efter en lommelygte med mange lumen og lang driftstid.
 2. Det næste du skal overveje er, hvilket prisleje du har. Man skal dog også have i tankerne, at pris og kvalitet naturligvis følger med hinanden, og det siger sig selv, at jo mere du giver for din lygte, jo højere lysstyrke og bedre kvalitet får du.
 3. Sidst men ikke mindst kan størrelsen på din nye lygte også være noget, du skal overveje inden køb. Har du brug for en smart og kompakt lille lygte til at have i lommen? Eller skal du have en der kan sidde i et etui i dit bælte?
  Hvis du går men en lille kompakt lygte, har den typisk en lysstyrke på op til 1000 lumen, hvilket hvis det blot er en allround lygte er ganske fint.
  De mere professionelle lygter, som man kan have til at sidde i bæltet, har typisk mellem 2000-4000 lumens lysstyrke.