Med en slyngevugge giver du din baby en tryg og sikker soveplads

Babys første år kan trække tænder ud på de selv største natteravne. Døgnet bliver vendt på hovedet, og gode råd synes dyre. Heldigvis findes der nu på markedet en slyngevugge, som allerede har hjulpet et hav af familier. De vuggende bevægelser hjælper baby til søvn, så lurerne bliver længere og bedre.

Slyngevuggen kan hænge i forskellige beslag, i dørkarmen eller i stativ. Der kan sågar købes en motor til, således de vuggende bevægelser ikke engang kræver mor og fars tid. Med få klik kan nattesøvnen, middagslurerne og mange gode stunder sikres. Når baby sover godt og længe fyldes resten af familien med energi, og der kan dermed komme lidt mere overskud på kontoen.

Giver forældrene en velfortjent pause

Et lille nyt liv fylder hele hverdagen, men der skal også gerne være tid til huslige pligter, toiletbesøg og måske også eventuelle søskende. Her er babys lurer det oplagte tidspunkt, som giver få timers frirum i løbet af dagen.

Forældrene suser rundt for at følge med på alt det praktiske, og når det er overstået vågner baby. Det er nærmest en naturlov, at der ikke er tid til en pause uden planer, når man er et par nybagte forældre. Det kan en slyngevugge fra Membantu hjælpe med at løse.

Med fokus på høj kvalitet og sikkerhed i top er slyngevuggerne fra Membantu uundværlig for de nybagte forældre, som har problemer med baby søvn. Netop sikkerhed er hovedfokus på dette produkt, fordi ingen skal udsætte deres mindste for nogen risiko for fare.

Smukt design med høj anvendelighed

Slyngevuggen er ikke kun en stor hjælp til at få baby til at falde i søvn, men har også en vis designmæssig værdi. Med den fine beige farve og de lækre materialer passer den ind i de fleste moderne indretninger.

Slyngevuggen er lavet i 100% økologisk bomuld, som udover et lækkert udtryk også er uden skadende farvestoffer eller lignende.

Fleksibiliteten i ophænget gør at den kan passe ind i selv de mindste hjem. Det kræver blot en krog i loftet eller en dørkarm, og så er slyngevuggen klar til brug. Det betyder også, at den kan fragtes med, hvis familien skal i sommerhus eller besøge bedsteforældre. Så bliver pasningen af den lille også nem, selvom mor og far ikke lige er på hjemmebane.

Vuggen kommer både som sig selv, eller som samlet pakke med både slyngevuggen og motoren til. Der er lidt penge at spare, hvis man køber det samlet, og samtidig også en del tid at spare. Prioriteres motoren kan vuggen kører af sig selv, og juniors søvn kan foregå selvstændigt og fredfyldt.