Spar penge med disse gratis onlinespil

Mangler du nogle gange noget at sidde og lave i frikvarteret? Eller keder du dig nogle gange efter skole? Så er det godt, at du kan finde gratis onlinespil. Der er masser af dem at vælge imellem. Og det kan du læse meget mere om lige herunder.

Den klassiske 7 kabale

Et godt bud på et spil, som du kan spille online, er 7kabale gratis. Du kender sikkert godt til reglerne i spillet, som du spiller alene. For det er et meget populært spil, som har eksisteret længe. Og så er det jo helt perfekt, at du kan spille det helt gratis.

Men er du alligevel ikke helt sikker på, hvad det lige er, 7 kabale går ud på, så læs videre her. I 7 kabale skal du lægge alle kortene i den rigtige rækkefølge i den samme kulør. Det gør du fra det laveste til det højeste kort. Og samtidig lægges kabalen i syv rækker. Dette er blot en helt overordnet forklaring af 7 kabale. Og du kan læse meget mere om reglerne til 7 kabale på nettet, hvis du gerne vil have dem forklaret yderligere.

Det sjove edderkop

Der er dog også masser af andre spil, som du kan spille helt gratis online. Endnu et bud på et sjovt spil at spille gratis online er edderkop. Måske kender du også allerede til dette spil. Men det er ikke nogen selvfølge, at du gør det. Derfor får du overordnet også forklaret reglerne til dette spil lige herunder.

Edderkop er også en form for kabale. Og her kan du faktisk vælge mellem tre forskellige sværhedsgrader. Så hvis du ikke har spillet dette spil før, kan det være en fordel for dig at vælge den nemmeste sværhedsgrad. Og hvis det så er eller bliver for nemt for dig, kan du altid prøve med en sværere sværhedsgrad.

Hvis du vælger den nemmeste sværhedsgrad, er der kun en kulør. Hvis du vælger den midterste sværhedsgrad, er der to. Og vælger du den sværeste, får du alle fire kulører.

I dette spil skal kortene samles nedad. Og når man har samlet alle stabler, har man vundet spillet. Man kan så få en bunke til at lægge et kort ud på hver stabel. Og der er 10 stabler. Det er overordnet sådan, dette spil fungerer.

Der er endnu flere gratis onlinespil at vælge imellem. Så det er bare med at se, hvad du kan få tiden til at gå med i fritiden.